Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر محترم سرویس اقتصادی  سایت  تابناک

سلام علیکم،

 احتراماً عطف به گزارش منتشر شده در آن سایت به تاریخ 18 آبان ماه 1398 مبنی بر روند صعودی قیمت محصولات لوازم خانگی با عنوان «روایت تلخ یک مخاطب از گرانی افسار گسیخته لوازم خانگی»، عیناً پاسخ تهیه شده توسط  آقای حسن  اله یاری مدیر کل نظارت بر کالاهای فلزی و معدنی این سازمان ارسال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواهشمند است وفق ماده 23 قانون مطبوعات، جهت تنویر افکار عمومی نسبت به انعکاس مطلوب پاسخ ارسالی اقدام شود :

 

"به آگاهی می رساند، در خرداد ماه سال جاری حسب جلسه منعقده با حضور کلیه دست اندرکاران تولید، انجمن ذیربط، بخش های دولتی و ... با افزایش قیمت حداکثر 25% لوازم خانگی نسبت به بهمن سال 1398 در خصوص کالاهای «یخچال، فریزر، یخچال فریزر، ماشین لباسشویی، تلویزیون و اجاق گاز» موافقت گردید، که این افزایش قیمت ها بعضاً مربوط به درخواست های واصله از شرکت های تولیدکننده در ماههای پایانی سال گذشته بود.

در ارتباط با سایر اقلام لوازم خانگی نیز مطابق بند (ج) مصوبه شماره 151780/60 مورخ 10/06/1397 کارگروه تنظیم بازار، قیمت ها با رعایت ضوابط قیمت گذاری مصوب هیات تعیین و تثبیت قیمتها و درصد سودهای قانونی، راساً توسط شرکت ها و براساس فرآیند خوداظهاری تعیین، اعلام و ثبت می گردد.

در این راستا قیمت های مربوط به محصولات مذکور در سامانه 124 ثبت و برای عموم قابل مشاهده می باشد و هم چنین کلیه واحدهای توزیعی ملزم به عرضه محصولات به قیمت های مذکور گردیدند.

ضمناً باتوجه به تغییرات هزینه های تولید شامل تغییرات نرخ ارز، مواد اولیه ، هزینه های سربار و ... و در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید، درصورت درخواست واحدهای تولیدکننده، مقرر گردید درخصوص کالاهای تحت نظارت، کلیه اسناد و مدارک بهای تمام شده به این سازمان ارسال و پس از بررسی از سوی دفتر بررسی قیمت این سازمان درصورت تأیید، میزان افزایش قابل قبول پس از درج در سامانه 124 اعمال گردد.

لازم به ذکر است درحال حاضر ملاک قیمت مصرف کنندگان، اطلاعات ثبت شده در سامانه 124 بوده و کلیه عرضه کنندگان ملزم به عرضه محصولات به قیمت های فوق می باشند و درصورتیکه تخلف و گرانفروشی از ناحیه واحدهای صنفی و کسبه صورت گرفته باشد مراتب بایستی از طریق مراجع ذیربط (سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، اتحادیه مربوطه و اتاق اصناف) مورد پیگیری و رسیدگی قرار گیرد. "

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 الیگیتور فیش لوایح FATF هفته پژوهش اولسان هیوندای روز حمل و نقل جوابیه لوازم خانگی سازمان حمایت لایحه بودجه 1400 الیگیتور فیش لوایح FATF هفته پژوهش اولسان هیوندای روز حمل و نقل لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۳۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی