Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگاهی مختصر به کارنامه شرکت آهن ملل اصفهان - اخبار بازار -

یکی از شرکت‌های معتبر فعال در زمینه عرضه محصولات فولادی، شرکت آهن ملل اصفهان می‌باشد.

شرکت  آهن ملل اصفهان  با مدیریت مهندس مسعود قائدی از سابقه‌ای طولانی در زمینه تأمین آهن‌آلات پروژه‌های صنعتی و عمرانی در کمترین زمان برخوردار می‌باشد.

به دلیل رابطه مستقیم و بدون واسطه این شرکت با کارخانه‌‌های فولادی ایران، قادر است مناسب‌‌ترین قیمت را به خریداران عزیز خود عرضه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آهن ملل از جواز کسب فعالیت از وزارت صنعت، معدن و تجارت، صنف آهن فروشی و ثبت شرکت در سازمان ثبت اسناد و املاک ایران برخوردار می‌‌باشد.

یکی از موارد با اهمیت برای خریدارانی که تمایل به سفارش غیرحضوری دارند، این است که مجموعه مورد نظر دارای مجوزهای لازم در ارتباط با فعالیت خود باشد. آهن ملل کلیه مجوزات لازم برای خرید آنلاین را دارا می‌‌باشد. به همین ترتیب، می‌توانید با خاطری آسوده از این شرکت خریداری نمایید.

فعالیت این مجموعه زیر نظر سازمان امور مالیاتی جمهوری اسلامی ایران می‌باشد و همچنین فاکتور رسمی به خریدار محترم ارائه می‌دهد.

آهن ملل به عنوان برند شناخته شده در بازار آهن، مورد اعتماد فعالان این حوزه بوده و توانسته رتبه یک فروش آهن‌آلات در ایران را از آن خود کند و سازمان‌‌های دولتی، نیمه خصوصی و خصوصی را در زمره مشتریان خود ببیند.

شرکت آهن ملل اصفهان، افتخار دارد آهن‌آلات پروژه‌های زیر را تأمین و رضایت مشتریان را جلب کند:

• ایستگاه های گازی ایران و عراق (میلگرد، ورق و لوله)

• پروژه آزاد راه تهران شمال (میلگرد)

• سازمان عمران شهرداری‌های ایران

• کلیه مقاطع فولادی آموزش و پرورش استان فارس

• کلیه مقاطع فولادی اداره آبفا استان فارس

• شهرداری اصفهان

• پتروشیمی و پالایشگاه اصفهان

• تأمین میلگرد دفتر ریاست جمهوری

• تأمین کلیه مقاطع فولادی فاز 21 وزارت نفت

و همچنین قادر است با ارائه مشاوره‌های رایگان و صیمیانه کارشناسان فروش با تجربه خود، همیار شما در زمینه خرید آهن‌‌آلات مورد نیاز پروژه‌‌‌تان می‌‌باشد.

همانطور که پیش از این اشاره کردیم، شرکت آهن ملل اصفهان کلیه محصولات فولادی اعم از میلگرد ساده و آجدار، تیرآهن، انواع ورق آهن، محصولات مفتولی، قوطی پروفیل، نبشی و ناودانی، شمش فولادی می‌باشد.

اعلام قیمت میلگرد در بازار

کارخانه‌های تولیدکننده انواع میلگرد آجدار که محصولاتشان را در بازار آهن عرضه می‌کنند، قیمت میلگرد تولیدی خود را در ساعات نزدیک به ظهر از طریق دفتر فروش خود به بنگاه‌های آهن فروشی (مانند آهن ملل اصفهان) در شهرهای مختلف اعلام و این بنگاه‌ها نیز قیمت انواع میلگرد را در رسانه‌های ارتباطی خود منتشر و بروز رسانی می‌کنند.

با وجود نوسانات لحظه‌ای بازار محصولات فولادی پیشنهاد می‌کنیم چنانچه قصد خرید میلگرد را دارید به نرخ‌های درج شده در جداول قیمتی اکتفا نکرده و از طریق تماس تلفنی با دفتر فروش این شرکت اقدام به استعلام جدیدترین  قیمت میلگرد  نمایید.

برخی کارخانه‌ها از اعلام نرخ و قیمت میلگرد خود اجتناب کرده و همین عامل باعث عدم بروزرسانی جداول خواهد شد. این بدین معنی نیست که قیمت میلگرد امروز کارخانه در بازار وجود ندارد و میبایست جدیدترین قیمت را به صورت استعلام تلفنی از کارشناسان فروش میلگرد در آهن ملل اصفهان دریافت نمود.

مشتریان محترم می‌توانند همه روزه در ساعات کاری مجموعه با شماره تلفن‌های درج شده در سایت با این کارشناسان تماس و ضمن اطلاع از بهترین ق میلگرد از مشاوره‌های تخصصی بهره برده و همچنین از نحوه ارسال سفارشات و موارد مالی مطلع شوند.

نحوه خرید میلگرد از آهن ملل اصفهان

 

معمولا خرید میلگرد به دو صورت ظرفیت و خرده فروشی انجام می‌شود. هر ظرفیت میلگرد حدود 24 تن است و چنانچه بصورت خرید مستقیم از کارخانه انجام شود شاهد محدودیت سایز در یک ظرفیت خواهیم بود، اما چنانچه مشتری تقاضای یک ظرفیت میلگرد در چندین سایز را داشته باشد، سفارش از انبار شرکت آهن ملل اصفهان برای ایشان ارسال خواهد شد.

خریدار باید به این نکته که قیمت تمام شده خرید یک ظرفیت میلگرد از کارخانه با قیمت تمام شده خرده فروشی تفاوت دارد توجه نماید.

در خرید میلگرد و آهن‌آلات به دلیل وجود نوسانات لحظه‌ای در بازار، دریافت تاییدیه قیمت از واحد فروش الزامیست. برای دریافت تاییدیه نرخ امروز میبایست با کارشناسان فروش شرکت آهن ملل اصفهان تماس بگیرید. این شرکت در کمتر از 48 ساعت سفارشات خریداری شده مشتریان محترم را در سراسر ایران به دست ایشان می‌رساند.

نمایندگی فروش کارخانه

شرکت آهن ملل نمایندگی فروش کلیه کارخانجات فولاد و برندهای مطرح در این صنعت را در اختیار داشته و محصولاتی چون میلگرد ذوب آهن اصفهان، راد همدان، شاهین و ظفر بناب، زاگرس شهرکرد، میلگرد میانه، بافق و ابرکوه یزد را از طریق دفتر فروش این مجموعه در شهر اصفهان به کلیه نقاط ایران با بهترین قیمت و سریع ترین زمان ممکن ارسال می‌کند. آهن ملل همواره بهترین  قیمت تیرآهن  و میلگرد را به مشتریان خود ارائه می‌کند.

نکاتی در مورد جداول قیمت میلگرد آهن ملل اصفهان

شرکت آهن ملل اصفهان میلگرد تولیدی کلیه کارخانجات ذوب آهن ایران را با بهترین قیمت و مناسب‌ترین نرخ موجود در بازار آهن‌آلات ایران به مشتریان محترم ارائه می‌کند. همانگونه که در جداول بالا مشاهده کردید، بجای برخی از قیمت‌ها عبارت تماس بگیرید درج شده و برخی دیگر با علامت “-” نشانه‌گذاری شده.

لازم می‌دانیم درباره این دو مورد نکاتی را توضیح دهیم.

تماس جهت استعلام قیمت لحظه ای میلگرد

بعضی از میلگردها که امکان خرید آن‌ها وجود دارد و کارخانه تولیدکننده قیمت آن را اعلام نمی‌کند، با عبارت “تماس بگیرید” جایگزین شده است، به این معنی که کالا موجود است اما قیمت آن صرفا از طریق استعلام از دفتر فروش اصفهان اعلام می‌شود.

علامت - در قیمت میلگرد

دسته دیگر که قیمت‌های آنها را با “-” علامت‌گذاری شده است، خارج از خط تولید کارخانه بوده و موجود نمی‌باشد، اما خریدار می‌تواند میلگرد مورد نظر را از انبار بنگاه با قیمتی متفاوت از درب کارخانه سفارش دهد.

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قیمت میلگرد خرید میلگرد دفتر فروش آهن آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۱۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»

در عصر دیجیتال، فروش اینترنتی کالا موضوع عجیبی نیست؛ اما در رابطه با کالای حساس و استراتژیکی مثل دارو این طرح باید با آماده شدن زیر ساخت‌ها و روشن شدن مسیر عرضه دارو به مردم همراه باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری، تقریبا یک دهه است که فروش اینترنتی اقلام مختلف از لباس و وسایل بهداشتی گرفته تا لوازم برقی در کشور مرسوم شده و در چندسال اخیر پای کالا‌های دیگری همچون مواد خوراکی و حتی اقلام ارزشمند نیز به این مدل فروش باز شده است. اما چیزی که اخیرا خیلی در میان مردم و صاحبان نظر سر و صدا کرده و نظرات متناقضی در رابطه آن منتشر می‌شود، فروش اینترنتی دارو‌های مختلف است.

خطر جدی سلامت عمومی

این جدل‌ها در صورتی است که سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و دارو آمریکا از خرید دارو به شکل اینترنتی دو تعریف دارند و از آن به عنوان خطری جدی برای سلامت عمومی و بحران جهانی برای بهداشت عمومی یاد می‌کنند. در کشور‌های مختلف تحقیقاتی انجام و مشخص شده که بیش از ۵۰ درصد از دارو‌هایی که در فضای اینترنت خریداری می‌شود تقلبی بوده و یا استاندارد لازم را نداشته است.

سازمان جهانی بهداشت معتقد است که ۴۸ درصد از قصور پزشکی مربوط به قصور دارویی است. آیا می‌خواهیم با فروش اینترنتی دارو سهم قصور دارویی را بیشتر کنیم. فروش اینترنتی دارو تا کنون به هیچ عنوان شفافیت و مجوز لازم از سازمان غذا و دارو را نداشته است. محرمانگی اطلاعات بیماران ارزش بالایی دارد که در صورت خدشه به آن و دسترسی دستگاه‌ها و پلتفرم‌ها به جز وزارت بهداشت، خطرات جدی را ایجاد می‌کند.

فعالیت‌های حوزه سلامت رقابت پذیر نیست

اقتصاد دارویی توسط ۱۵ هزار داروخانه، ۳۲ هزار داروساز و تعداد زیادی از شرکت‌های تولیدی دارو چرخانده می‌شود. وابستگی دارو به خارج از کشور به حداقل رسیده است. مشخص نیست که چرا برخی پلتفرم‌ها در عرضه دارو می‌خواهند ورود کنند. بر خلاف استناد برخی از پلتفرم‌ها، اما بر اساس ماده ۳ بند ج تبصره ۲ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ عنوان می‌کند که فعالیت‌های حوزه سلامت، آموزش و تحقیقات و فرهنگ مشمول اصل ۴۴ نیست، چون رقابت پذیر نیست و نمی‌توان مصرف القایی دارو را تشویق کرد.

خرید داروی سقط جنین در فضای اینترنت نیز نمونه‌ای دیگر از دخالت پلتفرم‌ها در حوزه سلامت است. کار این پلتفرم‌ها بازی با جان و سلامت است که نباید اسم آن را استفاده از تکنولوژی در حوزه سلامت بگذاریم. از تکنولوژی استقبال می‌کنیم، اما مبدا ارسال کننده بر اساس قانون تجارت الکترونیک باید مشخص باشد چرا در برخی پلتفرم‌ها، مبدا ارسال کالا‌ها مشخص نیست؟ این کار خلاف قانون است. همچنین بر اساس این قانون، فروش دارو به مصرف کننده نهایی از طریق فضای اینترنتی و مجازی، ممنوع است.

پول در کیف پول داروخانه

قبل از شروع به کار پلتفرم‌ها در فروش دارو، از چندین سال قبل ضابطه‌ای نوشته شد و پیشنهادی را به سازمان غذا و دارو ارائه شد و چندین پایان نامه در این زمینه تدوین شده تا چارچوبی برای عرضه دارو در بستر الکترونیک وجود داشته باشد. چارچوب مورد نظر این است که مالکیت داده‌ها در اختیار سازمان غذا و دارو باشد و به پرونده الکترونیک سلامت یا سپاس، متصل باشد. همچنین ماهیت موتور جستجوگر داشته باید وجود داشته باشد و به نزدیک‌ترین داروخانه متصل باشد و قائم به داروخانه بوده و پول، وارد کیف پول داروخانه شود.

قانون تجارت الکترونیک به صراحت گفته که فروش دارو به مصرف کننده نهایی از مسیر مجازی یا اینترنتی ممنوع است و اگر با این قانون مشکل دارند، آن را اصلاح کنند. لایحه اصلاح این قانون یک بار در مجلس رأی نیاورده، چون فروش دارو به مصرف کننده نهایی در بستر الکترونیک ممنوع است که باید قانون، اصلاح شود.

متاسفانه در کنار تمامی این مسائل، به دلیل مشکلات متعدد تا شهریور ۱۴۰۲ با اقداماتی که از سوی برخی دستگاه‌های خارج از حوزه سلامت انجام شد، ۷۰۰ داروخانه از مناطق محروم تعطیل شده و به سمت مراکز شهر‌ها منتقل شدند.

طرح عرضه اینترنتی دارو

تیرماه سال ۱۴۰۱ معاونت علمی و کارگروه اقتصاد دیجیتال، مصوبه‌ای را در خصوص فروش اینترنتی دارو داشت که به تصویب هیئت وزیران هم رسید. براساس مهلت دو ماهه آن، مقرر شد وزارت بهداشت دستورالعملی را در این خصوص تدوین کند، اما با توجه به بحران دارو و تغییرات مدیران سازمان غذا و دارو در آن زمان این امر محقق نشد.

در شهریورماه سال ۱۴۰۲، طبق مصوبه وزارت امور اقتصاد و دارایی، قانونی بودن فروش دارو از طریق پلتفرم‌ها اعلام و سازمان غذا و دارو مکلف شد دستورالعمل نظارت بر فرایند فعالیت و همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌ها برای رسیدن دارو از داروخانه به مصرف کننده نهایی را طی چهار ماه تدوین و ابلاغ کند.


این در حالی است که رئیس سازمان غذا و دارو همان زمان از مخالفت این سازمان با طرح فروش اینترنتی دارو گفت. زیرا وی معتقد بود پلتفرم‌های فعلی فعال در این عرصه غیر قانونی فعالیت می‌کنند و مجوزی از وزارت بهداشت ندارند.
بعد از اعتراض سازمان غذا و دارو مصوبه هیئت مقررات زدایی باطل شد و طبق ستاد تنظیم بازار مقرر شد این مسیر از کانال خود طی شود.

لازم به ذکر است این طرح به صورت پایلوت با ارسال دارو به منازل جانبازان و برخی بیماران خاص در حال انجام است و تصمیم بر این شد که سازمان و غذا و دارو دستورالعملی را برای ساماندهی فروش اینترنتی دارو تا پایان سال گذشه تدوین کند.

اما اخیرا نیز بعد از کلی بحث و جدل بر سر اجرایی شدن طرح عرضه اینترنتی دارو؛ سرانجام آیین نامه این طرح از سوی وزیر بهداشت ابلاغ شد. در همین حال، ابلاغ آیین نامه عرضه اینترنتی دارو یا همان پلتفرم‌ها، همچنان جای سئوال است که آیا قرار است مسوولیت توزیع دارو به صورت کامل در اختیار پلتفرم‌ها قرار بگیرد یا خیر. در این آئین نامه گفته شده است که این نامه توزیع اینترنتی دارو، به مدت ۶ ماه در یکی از استان‌ها اجرا شود و بعد از آن، شکل سراسری به خود بگیرد.

رئیس سازمان غذا و دارو، در توضیح محتوای آیین نامه توزیع اینترنتی دارو نیز گفته است که «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

دارو در دست مصرف کننده

اما چیزی که قابل واضح و قابل ملاحظه است، این مسئله است که در حال حاضر برخی «پلتفرم‌ها» به فروش اینترنتی دارو مشغول هستند و این خدمت محدود به حمل دارو نمی‌شود. به گفته مشاور عالی انجمن داروسازان ایران، دارو‌های تحت کنترل و دارو‌هایی که نیاز به نسخه دارند در حال حاضر از طریق پلتفرم‌ها به فروش می‌رسند و نکته مهم و عجیب این است که مبدأ ارسال کالا هم پنهان است. طبق قانون باید مبدأ ارسال کالا و این که دارو تحت نظر دکتر داروساز ارسال شده یا خیر، مشخص باشد.

این پلتفرم‌ها در این بستر برخی دارو‌های قاچاق را به فروش می‌رسانند و طی ثبت یک مورد مشخص شد داروخانه‌ای که توسط آن دارو به دست مصرف کننده می‌رسد مشخص نیست. ضمن این که مانند سایر کالا‌ها از کد تخفیف برای دارو استفاده می‌کنند.

تأیید اصالت دارو باید توسط فرد متخصص (مسئول فنی) صورت بگیرد که این امر در فروش اینترنتی در پلتفرم‌های کنونی اصلا شفاف نیست. در این پلتفرم‌ها مشخص نیست که به عنوان مثال شرایط نگهداری و اصل بودن دارو توسط مسئول فنی بررسی می‌شود یا خیر.

علی‌رغم این که فروش اینترنتی دارو یک نیاز است، اما این طرح در حال حاضر بسیار نپخته و خام است و لازم است که درست طرح‌ریزی شود. در ابتدا باید امنیت فضای مجازی برای فروش دارو تأمین شود و چون دارو در ارتباط مستقیم با سلامت مردم است باید مسیر فروش و عرضه دارو به دست بیمار کاملا شفاف باشد. چون عده‌ای در این میان قطعا دنبال سودجویی هستند و با شرایط کنونی رقابت ناسالم بین برخی داروخانه‌ها برای جلب مشتری وجود دارد.

فروش اینترنتی باید از یک پروتکل درمانی تبعیت کند، زیرا هر دارو دارای شرایط نگهداری خاصی است و نظارت مسئول فنی برای تأیید اصالت دارو ضروری است و برخی از دارو‌هایی که از این طریق به دست متقاضی می‌رسد، با اینکه تولید داخل نیستند و باید برچسب تی‌تک داشته باشند فاقد آن هستند.

دیگر خبرها

  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»