Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@14:14:58 GMT

قیمت کلیه اقلام و کالاهای اساسی اعلام می شود

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۵۷۱۸۱

به گزارش فارس به نقل از وزارت صنعت معدن و تجارت سید داود موسوی از اعلام قیمت‌ کالاهای مورد نظر به وزارت جهاد کشاورزی و اعلام آمادگی این سازمان برای قیمت‌گذاری سایر اقلام کشاورزی مورد نظر پس از ارایه پیشنهاد و آنالیز از سوی وزارت جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: برای کالاهایی مانند برنج که تنوع کیفیت دارند، باید سقف قیمت اعلام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان حمایت مصرف کندگان و تولید کنندگان در خصوص قیمت‌گذاری تثبیتی کالاهای اساسی گفت: بر اساس ماده ۲۱ قانون الحاق دولت مکلف است قیمت‌گذاری را محدود به برخی کالاهای اساسی حساس و ضروری نماید؛ پیش از این برخی کالاها مانند برنج وارداتی و شکر و... بر اساس سیاست‌های دولت (بحث رقابت و تغییر نرخ ارز و دیگر شرایط حاکم بر کشور) از قیمت‌گذاری تثبیتی خارج شده بودند که بر اساس تصمیمات جلسه ستاد تنظیم بازار و امکان نظارت بهینه مقرر شده مجددا در این خصوص بازنگری شود.

وی با اشاره به اینکه قیمت گذاری علاوه بر محصولات نهایی، برخی نهاده‌های تولید از قبیل جو ذرت و کنجاله را نیز شامل می‌شود، تصریح کرد: این قیمت گذاری و اطلاع‌رسانی درباره آن، علاوه بر کالا، در مورد نهاده‌های تولید که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می‌شوند نیز اعمال می‌شود.

موسوی با بیان اینکه قیمت‌گذاری کالاهای کشاورزی با کالاهای صنعتی متفاوت است تصریح کرد: در صورت دریافت پیشنهاد و آنالیز از سوی وزارت جهاد، سازمان حمایت این آمادگی را دارد که در مدت زمان مشخص شده، نظر کارشناسی خود را در خصوص قیمت‌های مورد نظر اعلام کند.

طبق گفته موسوی، ظرف روز گذشته قیمت مصوب و تعیین شده کلیه کالاهای کشاورزی و اساسی به جز چند قلم باقیمانده به وزارت جهاد کشاورزی منعکس شده است و قیمت این اقلام عموما از طریق سامانه ۱۲۴ سازمان حمایت برای عموم اطلاع رسانی می شود. 

وی ادامه داد: با توجه به مصوبات ستاد تنظیم بازار، وزارت جهاد کشاورزی باید نسبت به اطلاع رسانی اقلام کشاورزی اقدام کند.

موسوی همچنین از وجود ضوابط قیمت گذاری برای انواع کالاهای تولیدی و وارداتی خبر داد و گفت: این ضابطه ها صرفاً توسط سازمان حمایت مشخص نشده‌اند بلکه با حضور نمایندگان وزارتخانه‌های اقتصادی، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و بخش خصوصی و ... تنظیم و مصوب شده است.

وی با تاکید بر تاثیر موارد مختلف و در نظر گرفتن هزینه های تولید در تعیین قیمت‌ها، خاطرنشان کرد: در بحث کالاهایی مانند گوشت قرمز و مرغ، ارقام و هزینه‌هایی که از طرف وزارت جهاد کشاورزی و تشکل‌های تولیدی ذیربط اعلام می شود، در نظر گرفته شده است و قیمت نهایی بر اساس ضریب مصرف اقلام و خوراک دام که وزارت جهاد کشاورزی اعلام می کند و نیز قیمت تمام شده خرید نهاده برای تولید کننده، تعیین می‌شود.

بر اساس توضیحات موسوی در صورت ضرورت به قیمت گذاری کالاهایی مانند برنج وارداتی و یا برنج تولید داخل که دارای تنوع کالا و کیفیت هستند، تعیین قیمت باید به صورت حداکثر قیمت قابل انتظار صورت گیرد تا سایر مارک‌های تجاری زیر سقف قیمت رقابت و تعیین قیمت کند.

وی در خصوص موضوع جایگزین شدن قیمت درب کارخانه به جای قیمت مصرف کننده بر روی کالاها گفت: با توجه به مشکلاتی که با ارائه تخفیفات غیرمتعارف و بالاتر از ۲۵ درصد ایجاد شده، پیشنهاد شد قیمت درب کارخانه به جای قیمت مصرف کننده درج شود که البته در حال حاضر موضوعی است که در ستاد تنظیم بازار مطرح شده و بحث تعیین قیمت مصوب مصرف کننده برای اقلام و کالاهای اساسی کشاورزی بوده است و مجزا از بحث درج قیمت درب کارخانه است که در دستور کار وزارت صنعت معدن و تجارت قرار دارد.

منبع: الف

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی سازمان حمایت قیمت گذاری تعیین قیمت بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۷۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد

حجت الاسلام عبدالحسین غبیشاوی امام جمعه آبادان در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته گفت: محدودیت های سخت گیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی تنها در آبادان وجود دارد و با وجود آمار بالای بیکاری در این شهرستان منجر به کاهش چشمگیر لنج های فعال شده است. 

به گفته او با در پیش بودن فصل گرما این محدودیت ها و معطلی در ترخیص کالای ملوانی ممکن است منجر به فاسد شدن مواد غذایی یا آتش سوزی گسترده ی لنج ها شود.

او تاکید کرد مسئولان باید نسبت به حل مشکل اقدام فوری کنند.

او به لزوم ایجاد زمینه ی تولید برای افراد هم اشاره کرد.

 او با تسلیت شهادت امام‌ صادق(ع) بر عمل به توصیه های این حضرت توسط شیعیان و انجام واجبات الهی تاکید کرد و گفت: اقامه نماز در آمریکا نشان داد که فرهنگ دین و انقلاب در حال گسترش و گفتمان غرب در حال فروپاشی است.

او گریزی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان در پی اعتراض آن ها به نسل کشی زد و گفت: آزادی و حقوق بشر تنها شعارهایی هستند که اسکتبار بر سر بقیه کشورها می کوبند اما خودشان آن را رعایت نمی کنند.

حجت الاسلام غبیشاوی با تبریک روز معلم گفت: معلم جایگاه نسبتا خوبی دارد اما می تواند بهتر بشود و نخبگان ، روحانیت و تمام افرادی که می توانند باید در گسترش راه علم آموزی تلاش کنند.

او با تبریک روز کارگر هم تصریح کرد: بهبود وضعیت اقتصادی کارگران از وظایف اصلی دولتمردان است. 

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت
  • شناسایی ۲ انبار کالای قاچاق در غرب تهران
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان